PRZYSTAWKI
ZUPY
SAŁATY
SAŁATY
-
Szef kuchni poleca
Sałatka z awokado, mozzarellą i prażonymi pestkami dyni i słonecznika z sosem vinaigrette 240g
OWOCE MORZA
RYBY
RYBY
-
Śledź smażony na chrupiąco z surówką colesław 200g
-
Makrela z grilla w ziołach prowansalskich z sałatami i vinaigratte
-
Dorsz z pieca w sosie pomidorowo-śmietanowym z groszkiem cukrowym zapiekany z serem mozzarella 180g
-
Fish & Chips Dorsz w cieście piwnym, podawany z frytkami belgijskimi i surówką colesław 100g
MIĘSA
MIĘSA
-
Szef kuchni poleca
Żeberka wieprzowe z pieca w sosie barbecue i surówką colesław 300g
-
Pierś kurczaka z grilla z sałatami i pomidorkami cherry i sosem vinaigrette 180g
-
Pierś grillowana z kaczki Barbarie sous-vide z sosem pomarańczowo-pieprzowym 200g
MAKARONY
MAKARONY

-
Aglio olio e peperoncino z czosnkiem i natką pietruszki 300g
ZESTAWY DLA DZIECI
ZESTAWY DLA DZIECI
-
Makaron Spaghetti z sosem Napoli
-
Chrupiące Nuggetsy z piersi z kurczaka z frytkami i mizerią
-
Szef kuchni poleca
łote paluszki z dorsza, frytkami i surówką colesław
DODATKI DO DAŃ
DODATKI DO DAŃ
-
Frytki belgijskie 100g
-
Nowość
Frytki z batatów 100g
-
Ziemniaki zapiekane 200g
-
Gnocchi 200g
-
Wypiekana ciabatta z oliwą czosnkową 50g
-
Sałaty z sosem vinaigratte 150g
-
Surówka Colesław 150g
SOSY ZIMNE
SOSY ZIMNE
50g
-
sos czosnkowy
-
sos ostra peperonata
-
sos curry
-
ketchup
-
musztarda
-
majonez
SOSY CIEPŁE
SOSY CIEPŁE
50g
-
sos z zielonym pieprzem
-
sos śmietanowy
-
sos paprykowo śmietanowy
-
sos ostry